Η σελίδα μας στο Facebook Let's Discover Athens

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

"Baba au Rum"

 Αν είστε λάτρης των cocktails και ψάχνεστε συνεχώς με νέες γεύσεις πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το μαγαζί. Ένα μικρό μπαράκι,λίγα βήματα από την Ερμού που συνδυάζει pop design, έντονα χρώματα και παλιά αντικείμενα.  Μεγάλη ποικιλία cocktails αλλά και ιδιαίτερα πιάτα (σαλάτες, tapas, ζυμαρικά).Υπάρχει ένα κατατοπιστικό βιβλιαράκι που περιέχει όλα τα cocktails,με την ιστορία και την περιγραφή του καθενός, αλλά και το προσωπικό του μαγαζιού μπορεί να σας προτείνει κάποιο ανάλογα με τα "γούστα σας". Στα βραβεία του “Athens Bar Show”, έχουν κερδίσει τις παρακάτω διακρίσεις: καλύτερο κοκτέιλ μπαρ 2011 και 2012 ,καλύτερος κοκτέιλ κατάλογος 2011 και 2012 ,καλύτερη επιλογή αποσταγμάτων 2010 και 2011 και 2012. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site http://www.babaaurum.com/.
                                                                                                       Κλειτίου 6, Κέντρο


2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο μαγαζί και με πολύ ωραία cocktails όντως, αλλά έχει ΜΕΓΑΛΗ ιδέα για τον εαυτό του, το service είναι κατά κανόνα αγενέστατο και δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για επιπλέον καθίσματα, αφού είναι γεμάτοι συνέχεια μπορούν να αγοράσουν 2 σκαμπο παραπάνω... Όταν το πρωτοέμαθα ήμουν ενθουσιασμένη, αλλά πια με έχει απογοητεύσει.
    Καλλιρρόη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα βρε συ Καλλιρόη, τι θα πει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του? Αφού είναι οι καλύτεροι! Μόνο Σάββατο το έχεις επισκεφτεί? Τι θα πει αυτό πάλι για τα σκαμπό? Τόσα θέλουν να έχουν. Ισως τόσους μπορούν να σερβίρουν...Αψογο σέρβις αν κάτσεις στο μπαρ ή σε τραπέζι, μεγάλη γνώση από τους μπάρτνεντερς. Από τα λίγα μαγαζιά που σέβονται την δουλειά τους. Μια χαρά.
    Νίκος Κουλιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή