Η σελίδα μας στο Facebook Let's Discover Athens

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

"Salto Mortale"







Το Salto Mortale είναι, ίσως , το μοναδικό τόσο ιδιαίτερο μπαράκι στην περιοχή της Πεύκης, και πιστέψτε με... γίνεται εύκολα στέκι σου από όποια άλλη γειτονιά και αν βρεθείς σε αυτό.
Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, τόσο από πλευράς διακόσμησης όσο και από πλευράς  ανθρώπων.  Ρετρό έπιπλα, "πειραγμένα" από χέρι , ένα σχεδόν ιπτάμενο ποδήλατο, μια κολώνα της ΔΕΗ πάνω από το μπαρ,  ραδιόφωνα αντίκες, ένας πάγκος εργασίας από ξυλουργείο , δίσκοι από βινύλιο,  καλλιτεχνικές παρεμβάσεις από χέρια φίλων του μαγαζιού αποτυπωμένες στους τοίχους, στο μπαρ, στις πόρτες, στα σκαμπό και μια πλεξούδα σκόρδα για το κακό μάτι (!) είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό. Αυτά που ολοκληρώνουν το "πακέτο" είναι η ενημερωμένη κάβα (συν τον καλό καφέ και τα υπέροχα τσάγια) και το προσωπικό που είναι πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο! (Το καλοκαίρι λειτουργεί και η μικρή αυλή)
Από μουσική : κινείται σε funk, soul, jazz, brit pop/rock και όχι μόνο, μιας που κάθε βράδυ οι djs εναλλάσσονται, κρατώντας ,όμως, πάντα τον... χαρακτήρα του Salto Mortale!

Όπως καταλάβατε... το αγαπώ!!! Ρίξ'τε του μια ματιά! ;) ματάκι 
                                                              Πίνδου 7,Πεύκη (By Δανάη Θ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου